Tillägnad Dan

Kom just hem från ett träningspass på Step In. For dit klockan 19.00 med anniminpanni och körde lite styrke (vi vet alla att det mest blev skvaller). hann inte vara med anna så länge för 20.00 skulle jag och petra på Body pump. Det var riktigt roligt, och jobbigt, känns att det var ett tag sen man tränade styrke (jag saknar Carin och Anders). Jag kan nog tänka mig ett liv som "Stepinbrud", haha, nä men det är ju svin roligt. Inte fel att ha Petra med sig som alltid gör mig glad :) Slutade passet med att gå i 10 minuter (bara för skvallrets skull).

image84








ÅH, det känns som jag håller på att jobba ihjäl mig.

I helgen ska jag:

- baka pepparkakor
- baka lussebullar
- Äta lussebullar
- äta pepparkakor
- pussa på micke *zmajl* :D
- skriva önskelista
- Julpynta
- Skicka julkort
- Handla julklappar
- Gå på skyltsöndag
- mysa
- Utgång
- SE JULKALENDERN!! ´(jag har börjat nedräkningen)

fika/duscha/sova/jobba  .. 


ledig

Jag har kommit fram till att det bästa som finns är att vara ledig. Åh bara slippa göra någonting alls, inga tider att passa, inga måsten, ingenting !
Vaknade kring halv 12 idag, drömde världens sjukaste dröm om att jag körde flygplan och Jens Holmström var flygledar eller vad jag ska kalla det. Helt plötsligt satt jag och mamma och diskuetrade min start och landning. Jag landade i vattnet med flygplanet och heltplötsligt var det en båt. Ingen kom och plockade ur mig vattnet så jag fick sitta där hela natten :( Okej nog om min helt meningslösa dröm som i sin tur har lett till en helt meningslös dag.

Micke for till Harads vid halv 1, innan dess var jag tvungen att plumsa ut i snön och borsta av hans bil som stått där i en vecka och var inlagd i en meter snö :) Micke hade inte tid för han var tvungen att fixa vårat internet som dött igen, tredje gången.. Om katter har 9 liv, hur många liv har då bredbandsbolaget?
Jag tittade lite på tv, sminkade mig och försökte platta håret (vilket slutade i ett brännmärke på byrån i hallen :/). Jag insåg att nu fick det vara nog, så ringde till Frisyr och beställde en klipptid. Två timmar senare, 3 kg hår lättare, 2 hårprodukter tyngre och 780 kr fattigare så var mitt mission för dagen avklarat. 

Gick till Step In, jag och anna skulle träna. Hade halvt bytt om när jag fick ett sms av anna (som jag borde fått för en timme sen, men min mobil är knäpp så..) att hon inte orkade för dom hade dubbelträning idag med handbollen. Insåg att jag inte ides träna, klädde på mig och for hem till soffan istället. hmm, det första radioeklamen som kom när jag hade satt mig i bilen efter step in var: Den bästa träningen är den som blir av, Step In Boden. .. Hmm, är det ett sorts tecken? Gud som försöker ge mig skuldkänslor? Bara i protest for pressade jag i mig glass på eftermiddagen.

Annars då, helgen var rolig, fick ju redan på vem mr mysterious man var :)

Nu ska jag fara från hampis till stan, tjingeling


Hanssons

 Karamell chokladbrun

Vaknade upp med brunt hår, det kändes lite ovant men jag gillar det. Funderar på att lägga in lite slingor men det får bli någon annan dag. Ångrar att jag inte gjorde mer slingor av den karamell chokladbruna färgen, min nya favorit. Istället gjorde jag mest slingor av en ljusare brun, ville ju inte göra något drastiskt.



 Fagottvägen

Tog bussen till stan 11.37 och surrade lite med carrobarro som skulle till luleå. Jag måste också dit och köpa mig ett par vinterskor, mina tygskor funkar inte så bra i kylan :/ Hoppade av vid polisstationen och gick till lägenheten där min invalida sötnos hoppade omkring på ett ben. Nu låtsas han som att han är döende och bara kan ligga i soffan och se deal or no deal.


 

Hanssons med Anna Sara och Petra klockan 1, mysmysmys :) Sen gick jag och Anna på stan en sväng, handlade lite dekorationskvistar av linnea på Interflora. Några söta äpplen och ett ljusfat också. Anna skjussade hem mig.

Jobb om en timme, utgång i helgen :)


image83
Vi syns mina chokladpraliner


Plättar

Idag har jag och petra varit och tränat på morgonen : ) Sen kom erika och hon fick spana in våran lägenhet. En promenad i snön till kvantum och köpte mjölk så vi kunde göra plättar. Erika hade redan varit på kina så hon hoppade över vår super goda mat : )

köpte hårfärg också så lovisa ska få färga mitt hår idag. Hon är förövrigt här och hälsar på.

image72



Så nu var det gjort. Det var jobbigast att berätta för Johanna och Anna. JAg ville att dom skulle veta om det innan jag sa det på träningen, eftersom dom är mina allra närmaste vänner. .Resten va jobbigt också men nu är det ur världen. Har inte velat skriva någonting om det tidigare i bloggen för jag ville inte att det skulle börja pratas eller att alla skulle börja tro saker. Men nu kan jag i alla fall skriva det. Saken är att jag har från och med idag tagit en paus från handbollen. Det kanske låter som världens fjantigaste sak för er därute som inte är involverad men för mig är det ett gigantiskt kliv.
Jag tycker inte att det är roligt längre och det har kännts jätte jobbigt att gå till träningarna. Har funderat jätte mycket hela veckan men igår beslutade jag mig för att det är bäst så här. Jag vet inte hur länge jag kommer vara borta från handbollen eller om jag ens kommer tillbaka. Men jag hoppas att jag får tillbaka suget, men det får tiden visa.

Det känns sorgligt när man tänker på allt som har hänt med handbollen. Jag har ju trots allt spelat i 11 år, men som läget är nu så känns mitt beslut helt rätt. Det som känns värst är att jag inte kommer få träffa Anna Johanna Hanna och Linda varje dag, men vi har ju alltid fredagsfikat :)

image73

Apocalypto


Igår efter träningen följde Johanna med till mig :) Vi for på Kvantum och handlade ingredienser till varma mackor (väldigt avancerat). Träffade Linda som var där och stor shoppade också. Vi fick även med oss en Champis hem, mumma. Åh, johanna som ska till Karibien på söndag, lite mycket mega avis är jag !!

image69

Duschade och gjorde iordning mackorna. Första gången ever som vi använde vår ugn, haha. Linnea och Tommy dök upp kring halv 10. Tommy vägrade äta av våra mackor, fast till sist fick vi i honom den sista :) Johanna for hem kring 22 - 22.30. Strax efter kom micke hem från sin träning : ) Vi spelade guitar hero ett tag och sen såg vi film, apocalypto, riktigt bra film faktiskt tyckte jag. första gången ever jag sett en film som är 2 timmar och 20 min utan att somna : ) lite frustrerande filmsekvenser kanske men annars helt ok : )

sov till 12 imorse, det kändes som en evihet. åh, jag börjar bli gammal. Ni vet sådär så man bara kan sova till 7 på morgonen :( snart kommer väl rynkorna också.
Ska jobba till 12 imorrn åt hemtjänsten, sen hem och hjälpa lovisa med hennes fysik.

Nu ska jag gå och pussa på min fru ;-*


Största bedriften idag var att jag och micke tog oss till hemköp och tillbaka. Fick hemimage70 lite gotta, gjorde hamburgare till middag. Roligaste fyndet var ett pepparkaksfil, fast vi struntade i att köpa det, det får vänta till december. ÅH, jag har redan julkänsla. På tal om att jag nyss skrev att jag höll på att bli gammal så är jag fortfarande som ett barn när det gäller julen, iiiih -det pirrar i magen-.
Jag vill köpa julklappar och dricka glögg, så in klapparna, skriva rim, baka pepparkakor, äta lussebullar, se julkalendern, ja allllt! :)
 

Jag har spelat ps2 hela dan och micke har nött dator. Selan var förbi ett tag också

Dagens låt :
Elmo - the anthem

Jag tänkte att ni som läser min blogg skulle bli lite mer aktiva, så lyssna nu på låten och sen kommenterar ni den.












 godnatt alla pepparkaksgubbar

Tidsfördriv

Sitter här och väntar på att handbollen ska börja. Har redan packat ner poompoomsen och kortkjolen, övat på cheerleading sångerna och vaxat benen. Satt och läste lite bloggar här och där, fastnade på Maddes, såg att hon hade svara på sånna där frågor som man alltid fick på hotmailen för 5 år sen. JAg tyckte det var lite roligt så jag kopierade av dom, förlåt maddi, du får slå mig om du vill ha ensamrätt på dem :P
 

1. Värsta känslan?
Att vara olyckligkär (oväntat svar där fröken hällström)

2. Bästa känslan
Att få somna och vakna tillsammans med världens underbaraste person och inse att han är bara min :)

3. Din första tanke när du vaknar?
-paaanik- jag har försovit mig (det händer ca 3 ggr per natt)

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?
Cobrastyle sen ca forever tillbaka, Hey mickey med b'witched när micke ringer (fyndigt lina,fyndigt)

5. Har du någonsin varit kär?
jag är mitt i det right now :) (jag kunde inte ha sagt det bättre själv så jag citerar Madde)

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Ingenting just nu, men förhoppninsvis ska det upp en tavla där snart över Manhattan by night.

7. Vad har du under sängen?
Träningsväskor

8. Ser på?
Desperate housewives, 2 and a half men, Vänner.

9. Lyssnar på?
Förtillfällen fläkten från datorn (går att jämföra med ljudet från ett tåg)

10. Skriv nått smart!
Helt plötsligt är allt jag lärt mig från 3 år på natur borta... emh, cosinus ?

11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?
Det skulle väl vara spice grils då :p

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?
Petra Isaksson: Vad sker ikväll ? :)

13. Vad vill du bli när du blir stor?
Det kan nog vara det svåraste frågan jag vet ljust nu, lycklig ..

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Som en mummelfia :b

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Oscars överraskningsparty den 17 februari 2006, dom som var där vet :b

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i? 
pajätar tävling ?

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
vänsterhanden, den är helt oduglig :b

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Att kunna flyga : )

19. Vad är du beroende av?
Maaaat : P

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Eftersom jag kan flyga (enligt mina superhjältkrafter) så tror jag inte jag behöver nått speciellt, kan ju komma och gå som jag vill. Men kanske ett paraply om det blir regnigt : ) 
image68





Nu ska jag gå och göra mgi iordning för Handbollen. sen ska jag och mamma på stan /tjingeling

fredagsfika


image58

   
   



Fika på Hasse idag med Anna och Linnea, en Cafe latte med vaniljsmak, muuums. Gottade till det med en jordgubbsbakelse också, förlåt vågen det var inte meningen att synda :p
Anni pressade i sig en varm choklad och en chokladmuffins, justja, och scones - som förövrigt var godare än scones brukar vara. Linnea tog världens största kopp Té, drack ca inget alls och åt en mumsmums eller vad jag ska kalla dom.
Åh, det var super mysigt, massor att prata om : ) Linnea började jobba klockan 2 så jag och anna drog en svängom på stan, dock utan musik så det var svårt att hålla takten (okej nu spåra det .. )

image59 image60 image61 image62

Hem och satte upp gardiner som jag snott hemifrån, dom får duga tills vi hittar något bättre. Vita linnegardiner i fönstrena och ljusbruna längder som draperi till sovalkoven.
Ska kika lite på Jotex om dom har några snygga... okej såhär 2 sekunder senare kan jag konstatera att dom inte hade ett piss :S 

Snart kommer mami och papi och hämtar oss så ska vi äta TACOS :) sen blir det Idolmys med anna martin linnea tommy, förhoppningsvis johanna också, hon får ta med sin respektive om hon vill ;) Nu håller jag nog på Marie när Christoffer fick kasta in handduken förra gången. Ja menar, blond, stora boobs, sjukt bra sångröst, det är ju Mariah Carey upp i dagen, det kommer bli greate : b Så Marie ska va kvar, och jag vill att mattias drar (höhö)

image63

ljusljusljusgrönaljus


Jobbade åt hemtjänsten igår. Jag saknar det faktiskt, det är kul att komma dit ibland och jobba, det är som att hälsa på nära och kära. Åh, vissa av tanterna är så söta så jag dör, jag vill bara ta hem dom, haha. Det är så chill att jobba när Agneta och Gerd jobbar också, dom får som dagen att bli så rolig, haha :)



Linnea kom och åt sin supermegaopalenmacka hos oss på hennes rast mellan Internflora och Sillen, kollade in lägenheten och pratade strunt, min ubbebubbe (L) Vi lämnade av henne på medborgarplatsen och sen for vi och handlade massa mat. Jag är ju stammis på Coop nuförtiden, är där ca 2 ggr om dan, haha :) jag och gamlingarna.

Träning, sov hemma, var svin trött, orkade inte ens se hela Grey's. Jag vet inte varför men jag har tappat suget lite för Grey's, kanske för att jag inte kan hänga emd så bra när jag jobbar 2 av 3 onsdagar :/

image46



Idag var jag och micke på stan och handlade lite saker till lägenheten, letade gardiner och draperi, men det gick inte så bra, eller ja, det var mest börsen som sa stopp :| köpte ljus och tallriksunderlägg istället, hittade massa fina blommor jag vill ha, men lite för dyra :/ får handla dom nästa lön eller nått.
Jag och micke satte upp en tavla när vi kom hem, det börjar bli riktigt fint nu :) 









Eftersom en bild säger mer än 1000 ord beskriver jag min kväll såhär:

image50 


Franska örter

Jullängtan



Jobb hela dagen idag, kändes riktigt jobbigt. Jag skulle vilja ha lov nu.
Gick hem till lägenheten klockan 17 på min middagsrast, gick förbi hemköp och köpte cream fraich som vi skulle ha till middagen, pommes frites med kyckling och wokgrönsaker (standard). När jag kom hem hade den gått sönder och låg utmojsad i min väska, ansdflöiaef.
Istället blev det ett orginalmål på Max, Selis var här så han följde också :) Joii jobbade och mirja var där och pressade också, rena rama släktmiddagen.
När johan slutade for vi hit, tillbaka till lägenheten. nu ska jag snart till jobbet igen och dom andra 3 sitter och funderar på om dom ska supa eller inte..


Våran soffa kom idag, super fffiiin :)

Tisdag: Jobb, Desperate med petra och erika
Onsdag: Handla inredning
Torsdag: Luleå med petris (?), Lasse med mammi, lovisa, Monica och ellen
Fredag: Fika, en halv cafe latte med vaniljsmak kanske (L)


Sjukis

For till ubbis igår kväll, eller ja rättare sagt till Torsten. Träffade Petra och Erika på kvantum, köpte go´fika och for tillbaka till torsten alla 5 och såg freaky friday :) You got to love girly movies.
När jag kom hem kände jag ursch och fy och blä, mådde inge vidare bra alls :/ Har inte kunnat sova så mycket i natt så det blev ingen handboll för mig idag... :/

Varit hemma i soffan hela dagen, käkat bullar och saft, yuumie. Jag och mamma har även hunnit skrapa 10 bbklotter var, varav vi fick 1 vinst.. hmm ...

Nu vill jag att Micke ska komma hem från harads så jag får pussa på honom.

image43






















Mycket att fundera på, svåra beslut att ta ..


allmänt babbel

Idag tänkte jag ge poäng till kroken, inte för att dom vann över oss (det får handbollsförbundet göra). Av mig får dom poäng för deras braiga musik på uppvärmningen :) Dock lite jobbig musik för man kan ju inte låta bli att bli party sugen. Det känns som det var en evighet sen jag fick vara emd på förfesterna och umgås med my lovely friends. Nu förtiden går jag direkt från jobbet (slutar 23.00) till krogen. Att jag dessutom börjar 08.15 på söndag är ju inte heller det mest positiva. Jag ska nog ändå inte klaga med tanke på att jag förmodligen har världens mest chilla jobb ;b

Förra helgen får ändå många stora plus, Anni får nog ta största delen av stjärnan, men självklart linnea och johanna också :) I december har vi ju inte lika mycket matcher och då kanske det kan bli något roligt av :) Jag vill redan nu börjar planera juldan och nyår :p

Vi börjar få lite ordning i lägenheten, men jag vill ha våran soffa nu! Ett större köksbord hade kanske också varit bra, men det får bli till nästa lön tror jag, vilket jag förresten hoppas blir riktigt stor eftersom jag hinner jobba 2 hela helger, måste ju ha råd med alla julklappar :] På tal om löner så kommer här bilderna från vad min förra lön gick till:

    
   
    
    

       
      




Jag saaaknar Eriiiiika, my honneybonney

We're hand in hand, Chest to chest and now we're face to face


IKEA

 Hej hopp i lingonskogen ;)
     image17








Jag har paus i mitt möbelbyggande, kramp i armarna har gjort att jag varit tvungen att avbryta för ett litet tag. Jag vet inte nu på rak arm hur lång tid min återhämtning kommer ta. Jag får höra med experterna och känna efter. Det är  mycket som behövs göras men Micke ägnar sig ändå mest bara åt Guitarr hero, haha. okej det är han som skruvat ihop allt annat, jag fixar våra små lack sidobord :) har skruvat på 2 ben, jag säger bara det fyfasiken va tungt.

På äventyr till Ikea i dag i alla fall, shoppade loss som aldrig förr. Fick hem cirka en miljon prylar, men glömde att köpa tja.. cirka lika mycket :) ååååh, det kommer bli så fint, vi har så bra smak, haha : )
The family var och godkände vår lägenhet idag : ) Lovisa ville mest hem och se desperate, who can blame her :b
Vi hade ju match i kvälll mot kroken så min och petras desperate kväll blev inställt, jag gråter ... blood (som johanna skulle sagt)

Lax och pasta med god sås till middag, muuums :D Lax är så gott :) yuuumie

Nu jobbar jag onsdag torsdag fredag, jag gillar mer att vara ledig, känns som att det var hundra år sen jag fick sova ut.. Och det betyder alltså att jag nu skulle vara cirka en miljar år eftersom jag senast sov ut i går *suck, snyggt nu är man oldie också :b

Jag har inte hunnit ladda in bilderna från turkey. Jag vet att alla ni där ute håller på att dö av längtan och knappt står ut nå mer, bra sitter framför datorn och uppdaterar min pixbox var tredje sekund, ni sover inte på nätterna och äter knappt något på dagarna. Men håll ut lite till så ska jag snart fixa det, kom ihåg: den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge :)

Nu ska jag byat webbadress och beställa hem lite kläder istället, mee like ; )

- I love my music man
  
image15


RSS 2.0