Du är restskatten från fjol

KOm hem från Åre igår, helt magiskt har det varit. Har ingen lust att börja skriva ner hela våran resa nu, det får bli senare. Jag ville i alla fall inte åka hem, hade kunnat stanna där vintern ut.
Jag och Micke har legat i sängen hela dagen och tagit igen krafterna från 5 dagarns snowboard åkning, baastubad och hamburgarätning. har haft jätte bra väder och perfekt snö, det kunde inte ha blivit bättre.

Ikväll blir det jobba, sen M/S Bränna med Petra och Mirja. Åh, jag tor det kommer vara jätte bra (fast man ska ju inte ah för höga förhoppningar, då brukar det bli bäst) Men vi kanske syns där hörrni ;p
 

förövrigt måste jag ju inlägga att björn gustafsson förmodligen är roligast i världen.

tankar

Vaknade imorse klockan 8. Eftersom jag och micke nuförtiden har slutat he för persiennerna (vet itne om mitt mvg i svenska b var så välförtjänt) vaknade jag, precis som de 2 senaste dagarna, av en klarblå himmel och en skymt av solen. Kan en morgon börja bättre? Tillskillnad från de förgående dagarna tog jag mig idag upp vid 9 istället för att ligga kvar och försöka mysa med micke som knappt kan hålla sig vaken i 2 minuter. Insåg att det inte var någon ide att försöka få somna om i hans famn så klev upp, åt frukost, läste lite harry. jag vill inte läsa nå mer har ca 50 sidor kvar och det rä alldeles för spännande för mitt hjärta. Är nog lika nära en hjärtinfark som Oscars pappa var i lördags när vi mötte polisen med en person för mycket i bilen och jag slängde mig ner som en köttbulle på marken.
Klädde på mig och traskade hem till hampis. Det tar ca en timme och under en timme hinner man tänka rätt så mycket. En sak jag kom och tänka på i samband med att jag har panik för jag slösar för mycekt pengar. MOdet!
Påminner itne dagens mode med leggins, knästrumpbyxor, shorts och en tunika väldigt mycket, för er som hade en fotbollskarriär som liten,  om de där kalla fotbollsmatcherna på hösten när man spelade i långklasonger, fotbollsstrumpor, shorts och en stor t-shirt ? det är väl fotbollsskorna och stövlarna som itne riktigt matchar men annars..

Jag gillar att vara ute och gå, det är så bra att få rensa alla tankar, ungefär som att skriva dagbok men slippa skrivkrampen i handen. Syftet med hemresan var iallafall att tvätta inför Åre. Trodde jag var jätte smart och tröck in knappen "extra tvätt" på maskninen, nu 2 timamr senare ångrar jag djupt detta. Jag ska traska tillbaka till stan sen, plocka upp johanna och så ska vi en sväng på stan. Om hon nu inte är less på att sitta och vänta och har fått för sig att göra någonting annat :p


Jag drömde förresten inatt att jag hade hoppat av skolan i 2:an och inte tagit studenten.
 
 


Kommer inte på någon rubrik

Fick hem mina beställda kläder i förrgår, vet inte vad jag ska säga med ja, hälften får åka tillbaka. Förstår inte, vissa av plaggen hade ingen likhet med bilderna på Internet. Det är väl sånt man får räkna med när man internetshoppar billligt :p FIck några fina kläder i alla fall och det känns bra att få tillbaka lite av pengarna jag så hastigt kastade iväg! 
Jag planerar in mycke shopping när jag och Linnea ska till Stockholm isället. Vi har förövrigt bokat rum på världens mysigaste vandrarhem i gamla stan, iallafall ser det ut så på bilderna. Om jag nu ska ha lärt mig något från texten jag skrev ovan så suddar jag ut förväntningarna och vänta mig ett hotell liknande militärsängarna på I19.

 

Jag och micke gjorde en packlista till åre igår. Jag förstår att ni spyr om jag säger ett ord till om åre eftersom det är det enda jag tjatar om nuförtiden, men jag kan inte hålla mig. Jag längtar så mycket, har velat fara nu i 3 år men det har aldrig blivit av tidigare, retade mickis med att vi skulle fara, han blev arg. Så går det när man flyttar till göteborg! LIte fördelar ska vi ha, vi tappra själar, som håller oss kvar i boden (eller är för fega för att dra).

Jag och Micke har bokat bord på Panelen klockan 18.00, mys. Sen blir det melodifesivalen och efterrätt, har nog inte råd att beställa in nån på Panelen så det blir nog en sväng förbi kvantum efteråt!

Jag vill klippa mitt hår kort, nu snackar vi inte pojk-kort, utan en lite längre page kanske.  Har varit sugen så  länge, fast micke är inte lika positiv som jag. MEn det är så snyggt, alla som har det passar så jävla bra i det, varför skulle inte jag det? har stått i spegeln i dag och funderat. Jag har ju sett likadan ut nu i 10 år, någon gång måste man väl testa? innan det är omodernt igen? kan väl sätta löshår om jag inte passar i det. Okej nu vet vi ju alla att det aldrig kommer hända eftersom jag är världens fegis, men jag vill vill vill!

Pusshejleverpastej

Träning

Bodypump med petra om en timme. Vet inte om det är ett av mina smartaste beslut med tanke på att jag är döende sjuk (ont i halsen och hosta). Om jag inte överlever vill jag att lovisa ska få mina kläder och mamma mina kokböcker!

Jag har även tvättstuga idag, första gången på ja, det här året i alla fall. Vi är inte så bra på det där med att tvätta, det är så tråkigt. OCh så tar det ju en hel dag, kan dom inte uppfinna en maskin så man kan blanda alla färger och material?!
Jag måste sminka mig nu och leta igenom min gerderob efter nå kläder som mer liknaar partystuket, vill ju inte känna mig utanför på Stepin. Förhoppningsvis kommer petra och hämtar mig, om hon nu inte ska jobba som det alltid brukar sluta med :b då sjukanmäler jag mig!


Last request

Idag vill jag börja med att berätta att jag skäms lite grann, eller jag vet itne vad jag ska säga om min känsla i kroppen men jag vill i alla fall tacka LovisaJi för hjälpen med bloggen, utan dig hade det inte varit möjligt! du får dagens stjärna av mig ! image135Förlåt att jag inte nämnde dig tidigare

 
Dagens samtalsämne blir musik. Hallelujah och Last Request, det går inte att förstå hur någon kan göra så bra musik, tonerna är satta så perfekt att man blir alldeles lugn i kroppen. Jag förstår inte hur musik kan ha så stort inflytande på mig, men det är sant. Det är samma sak med kent, det kan vara dåliga texter, men bara det är några toner i varje låt som sitter på exakt rätt ställe så blir hela låten så underbar. Kent -  Columbus är precis så. Blev besviken på "Ingenting" men nu är Kent tillbaka till sitt vanliga ja!

Ikväll kommer Linnea och Tommy hit, jag har köpt Semlor på Opalen så ska vi planera ÅRE. Jag är lite orolig för micke har fått så ont i sitt knä så han inte kan gå, men han måste hinna bli frisk på 3 veckor, annars blir det en tår i ögat. Vi tar nog en roadtrip till Åre, med massa gofika, sjung-musik, myspys. Micke planerar att svepa en karta öl innan vi ska fara så han slipper vara delaktig i körschemat. Det blir nog tommy som får ta på sig den biten istället!

Jag är så glad att Linnea har hittat Tommy, mitt hjärta blir så varmt. Jag hittade bilder på min kamera på dom två och jag insåg att när linnea och tommy ser på varandra syns det i deras ögon att dom är lika lycklig som jag är i att jag har micke, oj det där kan vara svårt att förstå.
Jag är så glad att Micke och Tommy har blivit kompisar, det blir så bra allting då. I söndags när vi var hos Tommy och bara gjorde ingenting, åh det var så mysigt. Kan det inte alltid vara så? Jag får en klump i magen när jag tänker på att alla bara kommer försvinna åt varsitt håll, plugga, resa, allt. Micke, Rab, JOhan, Emelie har redan försvunnit.  MEn jag vet att det bara är i några år sen kommer allt bli som vanlig igen, riktiga vänner försvinner inte! En del av mig vill iväg och se världen, jobba utomlands, plugga, den andra delen av míg vill bara att tiden skulle ha stannat för ett år sen. MIn klass var ju som mina syskon, jag kan inte vara riktigt lycklig utan dom.

image136


Såg på GilmoreGirls idag på jobbet, Rory tog studenten, jag började gråta. Det finns vissa stunder i livet då man saknar skolan så jävla mycket. jag saknar att träffa alla mina vänner, alla skämten, allt! Men man får inte tänka på det, för det går inte att få den tiden tillbaka, hur mycket man än vill. Det är bara se frammåt, det mesta brukar ju leda till nått bättre, men ska jag vara ärlig är jag osäker på den här fronten.
Igår var det OTH, varför ska jag alltid börja gråta till det? det spelar ingen roll vad som händer det är alltid så sorgligt eller vackert, jag känner igen mig så mycket i den serien på något sätt.

Tack micke för att du finns, uatn dig vet jag inte vad jag skulle gjort, du gör mig hel <3

Gimme more

Så nu har jag fått lite personlighet på min blogg, efter många timmars slit i att försöka förstå vart jag ska skriva in vad, Anna var till stor hjälp och även alla sökresultat jag hittade på google.

Utgång igår, har massa roliga bilder på min kamera, men ingen usb-kabel som passar, kan inte förstå vart den har tagit vägen. Dagen började med att jag tog bussen till luleå, micke hade träning i Arcus och kom sen. Jag inhandlade en jacka och ett par täckbyxor inför kommande ÅRE-RESA, micke hittade ett par täckbyxor också. Talangen sitter ju i kläderna (?)Hittade en klänning på Lindex som fick bli min nödklädsel under kvällen. Hem vid 2. bowling, pizza, förfest med massa gamla godingar, utgång vid halv 12. Kvällens låt: Justin timberlake - summer love (jag tänker bara på bulgarien- jag liggandes på en solstol och lyssnar på linneas ipod). 
 Vid halv 2 insåg jag att micke nog inte kommit till krogen utan gått hem så jag smet hem till honom och somnade i hans fulla famn.

Idag var jag med division 2 på deras match, samling 9, det gick bra, dock gjorde inte matchen det, eller ja vi spelade jätte bra i första halvlek. 9-9 mot dom som leder serien och inte har förlorat en match. Jag lirade ca 5 min, handboll är nog inget för mig längre, det känns inte roligt och jag har tappat typ allt, kan ju bero på att jag inte tränat på ca 3 månader. Everything comes to an end.
Hem och röjja bort alla spår från gårdagen, sen ringde linnea och bjöd på makaroner och korv, muums. Jag och micke gick dit. Diskuterade allt flummigt som hände igår, det roligaste med att gå ut. pratade om ÅRE, tittade hur backarna såg ut. Åh det kommer bli så roligt och det är bara 3 veckor kvar! Sen gick vi till div 1 matchen, hade tänkt stanna och inhandla semlor på vägen, men dom hade stängt.

image134



/LinaHällström

Ombyggnad

Ursäkta röran, jag bygger om

RSS 2.0