Max

Min dag: Bodypump, Blodpudding, Bolaget och Banken (okej nu ljög jag, jag har inte varit på bolaget men på stan, hade ett ärende på Banken men dom hade stängt, jag ville bara få in 4 st B i rad där av någon okänd anledning). Det hade dock varit bra med en sväng på bolaget, fick ett oerhört intressant sms idag som gjorde mig jätte sugen att gå ut på lördag. Dock jobbar jag hela helgen, men ska försöka få in en av mina sista semesterdagar där. Jag vet inte om det kommer gå eftersom det är med så kort varsel, men snälla InreKraft !
Kan tyvärr inte skriva vad det handlar om här men jag tycker det skulle ha varit jätte roligt. ÅH, varför just den helg jag jobbar ?!
Förövrigt så kanske jag inte sagt det, men jag har sagt upp mig nu! Ska på arbetsintervju på Max den 9 april, jag kan se mig själv i Maxuniformen. Jag fantiserar redan om att ha arbetskamrater, träffa massa folk hela dagarna, lukta hamburgare 24/7. Jag tror det kommer bli riktigt bra :D

Höll på att frysa ihjäl på stan, hamnade mitt i invigningen till SkidskytteSM, stannade och tittade ett tag. SannaÖ kom och pratade, sen blev det så kallt så blodet slutade cirkulera, dags att fara hem! For till Hampis när micke for till farmen, tappade upp ett varmt bad i vårat bubbelbad, mmm, heeeling :)


Mardrömmar

Jag har sovit jättedåligt två dagar i rad. Eller égentligen, igår sov jag typ ingenting alls - 3 timmar högst. Inatt var jag i alla fall trött så kunde somna men jag drömde mardrömmar hela natten. Alltid när jag är sjuk så drömmer jag samma mardröm. Det är jätte jobbigt för det blir att jag vet vad som ska hända i drömmen och då är det ännu läskigare på något sätt. Vaknade upp i panik, försökte få min zombi till man att hålla om och skydda mig. Saken blev inte bättre när det var storm ute och vårat enorma träd just utanför huset skrek som en stucken gris, riktigt läskig stämning. Lyckades somna med ansiktet inborrat i mickes hals, som varje natt. jag tror att jag snart har nött in en liten grop där, men det finns ingen bättre plats på jorden så.

Igår ringde Lovisa och drog med mig till Luleå. Hämtade bilen av pappa på jobbet, for och hämtade Lovisa i hampis. Påväg till luleå sprang vi in på resebyrån för att ta tag i våran solsemester (vi avbokade ju det förra hotellet). Hittade ett helt perfekt hotell som vi redovisade för mamma sen. På stan inhandlade lovisa en jacka och svarta tygskor, jag två blåa t-shirtar till Micke som han ska välja en och ha på lördag i TV. Ni har väl inte missat att körslaget börjar på lördag? massa kändisar från Boden ! (kändisar och kändisar -... )
Det fanns dock itne så många fina blåa t-shirtar, så det blev 2 enkla från HM.

image151

Hemma i Boden igen for vi och bokade hotellet, vi lyckades få det sista. Phu, tur att vi inte väntade. Kroatien here we come. Bra är också att vi far en dag tidigare än tänkt, så hinner hem till studenten och gratta alla! :)

LINNEA JAG LÄNGTAR TILL STOCKHOLM.


farväl

Mirja vart är du när jag behöver dig?
Spinnin2 timmar, om 30 min.. Miss me when I'm gone ..

dance all night.

Min (egentligen mickes) dator har flyttat till Rab, så det går inte så bra för mig att avslöja alla detaljer om mitt liv här i bloggen. Dagen har spenderats hos Nilssons, riktigt "bakishäng" med huvudvärk, illamående, film, karra och frasses. jag, johanna, mattias, martin och matsie försöker överleva tillsammans.
har hunnit se JUNO och The Eye, ingen av dom får nå höga betyg, men tidsfördriv :b Gårdagen slutade inte riktigt som det var tänkt, varför lär jag mig aldrig? drick inte på krogen ...
kvällen startade hos Madde (björn). Brudar, vin och schlager - ett vinnande konsept.

I övrigt så gjorde jag och johanna inbrott hos nilssons i torsdags när vi var lovade filmkväll, men ingen var hemma.  Lyckades ta oss in i deras övergivna hus, Letade igenom datorerna, hittade roliga bilder från förr. Ringde Mickis från hemtelefonen, han var ganska skrajj när han svarade .. mission completed. Dom var på fest hos Irre (som förövrigt är jäkligt lik musikalartisten i Så ska det låta i fredags). Vi for dit en sväng, sen tillbaka och slog igång en film. Hann se 10 min innan jag och johanna gav upp, Meet the spartans var inget för mig.
Jag körde omkring i Viktors monster (jag var chaffis åt han och anni). Dom ville hem vid 12, tur för mig som var mega trött.
Fredag for vi till stugan. Sov middag i 4 timmar, min socialitet var inte speciellt givande den kvällen. Åt god mat, umgicks med släkten (jag och lovisa garvar). Skidor och prommisar. Ändå hyffsat roligt måste jag säga.

Nu är jag trött, ska jobba imorgon. Storhelg - mer lön!

Simma lungt.



Torsdageftermiddag

Jag och mami tog en prommis till stan. Eller hon följde mig en bit påvägen, ungefär som när man ska till skolan första gången. Förutom att då följde hon med mig och var med hela dagen, och nu lämnade hon mig för att hon inte orkade gå nå längre och inte för att hon var rädd om mig .. 
Gjorde ett stopp påvägen till StepIn eller okej nu ljög jag, 2 st. Det första stoppet kom när jag hade gått halvvägs över gatan vid rönnbäcks, mot röd gubbe och en polisbil stannad precis så de såg mitt grova brott. Jag blev stående i mitten med huvudet och blicken så långt borta från polisbilen som möjligt. Slapp bli intagen i finkan i alla fall, phu. Det andra stoppet var Kioskbaren. Inte för karrat utan för någon mycekt sötare, hoei, smoehi. :) pratade lite planer för helgen och
Fredag ska jag till stugan med familjen + farmor och farfar. Jag misstänker att det kommer bli alldeles för mycekt mat i magen.
Lördag blir det utgång, jag är riktigt laddad. Det var länge sen jag var ute och ännu längre sen jag fick gå ut med Johanna och Anna. Vart är ubbe?
Söndag,
om allting går enligt planerna blir det en tripp till byn, som micke och alla andra från harads skulle sagt:p

Nu ska jag byta om från mina hot pants (jag tror ju att det är sommar). Ska fara in till stan med mamma strax.

Torsdagmorgon

Åh det är så fint väder! Har inte varit ut än, möjligtvis att termometern står på -10, men jag är fortfarande full av hopp och lycka! Mycket har hänt sen sist men allt får ni inte veta.
Igår fick jag i alla fall träffa mickis som är hemma på besök. En lunch på dagge med bröderna nilsson och min micke, en sväng till Rab där det lukta apa, en bowlingmatch med Micke Rab Sebbe och Frelle. Jag vann stort! Hem till hampis och åt lunch, Micke for på farmen. Jag och pappa tittade på hotell! Core med petra 20.00, sen Grey's i huset, Mycket fint har dom fått!

Dagens plan
10 - 11.15 Spinnpump med Petra.


image150

sammanfattning av helgen

Fredag:
Plannja - 08 Stockholm. Jag har sett 3 st av plannjas matcher i mitt liv och alla har varit mot 08 stockholm. 2 st live och en på tv. Den första matchen var med petra micke och kristoffer, finalen förra året. Den var lite bättre än den vi såg i fredags, det var lite mer nerver, mer fighting, fler dunkar och vråla till tv-kamrorna. Dock var det fler poäng den här matchen som ändå gör det ganska svårt att avgöra vilken jag skulle se reprisen på om jag fick välja!
Drains var i mina ögon matchens lirare. Många myskokaraktärer i 08.

1408. Efter matchen lämnade vi Linnea Tommy Johanna och Edvin för film hos Johanna och Anders. Den var inte alls bra enligt mig, förstod inte vad den riktigt handlade.


Lördag:
Tacomellokväll hos Linnea med Johanna Anna + respektive ;) Jag och Anna höll på BWO, dom borde vunnit. Men ändå ingen skam att Perelli blev segrare. För mig hade gärna Sanna Nilsen fått visa sina talanger i Eurovision.

Söndag:
Micke for till jobbet kl 8. Jag klev upp 9, åt frukost och traskade hem till hampis. Nu ska vi grilla lunch ute, mums. Handboll klockan 16.00.


Musik

Idag har jag jobbat 8.15-17.00. Det är helt underbart när jag inte behöver jobba kvällen också, som mina flesta dagar tyvärr är uppbyggda. Personalmöte på Hanssons, som bestod av mig och Annika. Riktigt trevligt och gott med gratis mat :) har dock mått piss efter det.. Tror det var något fel på kycklingen..

Middagen bestod av kött och potatis. Sebbe och Samme våldgästade vid 6 tiden.
Fick skjuss till StepIn vid halv 8 tiden. Tog mig en joggingrunda på springbandet. Jag konstaterade att ju mer jag hör den, ju säkrare blir jag på att BWO borde vinna Mello. Jag som i vanliga fall kanske är den mest anti-BWO-människan i stan (okej om vi räknar bort dom som bara lyssnar på musik utan rytm eller melodi).
Andra låtar som kom när jag sprang där var : 
1.Melenie C- things will never be the same again. Det kan vara den enda låt som jag faktiskt tycker är ganska bra som hon har gjort. I den låten rappar ju hon från TLC. Är det någon mer än jag som saknar dom?`
2. Basshunter - Now you're gone. Alla älskade vi Boten Anna när den kom och hela sommaren 2006 och jag erkänner att jag fortfarande inte spyr av den nya versionen.


Selisel 20 år

Imorse beställde jag min fina bikini. Den är så söt så jag kommer bli helt kär när jag ser den påriktigt. Förhoppningsvis är det ingen annan som har beställt exakt samma. Jag trodde inte att det var möjligt när vi beställer från en sida med 1000 bikinisar.
Förra året fick jag ju dock höra att jag och Kristin (kärran) hade lyckats beställa samma bikini. Jag blev lite irriterad på henne och jag kan tänka mig att hon blev minst lika irriterad på mig (om hon fick reda på det). 
Varken mitt eller hennes fel, men det blir så när man har bra smak.. Jag prickade aldrig in att vara på alder samtidigt som henne så vi slapp i alla fall stå där som tvillingar, det kan vara det värsta jag vet. Inte för att jag känner henne speciellt bra eller skulle fara med henne till alder, men man kan ju alltid hamna mot varandra i en volleybollmatch eller liknande.
Min nya bikin är i alla fall rosa och vit. Den kommer passa perfekt på min bruna kropp när jag kommer hem från Kroatien! haha

Jobb idag. Sabrina, Christine, Vänner - jag är en komedinötare. Sprang en sväng till Seeme när jag slutade, hittade en fin vit klänning som var på 75%. Jag köpte den inte..
Personalmöte imorgon,det är konstigt men jag längtar. Jag längtar att få prata ut med dom som sitter i exakt samma sits som mig.

Tänkte hinna träna, men jag börjar jobba igen om en timme så det kommer inte hinnas med. Jag hinner inte med någonting. Selan fyller år idag, GRATTIS, men inte hinner jag dit på nå fika...

image149

Om någon person högt uppsatt i BBKs styrelse ser den här är bilden så är det inte Selan på kortet,
vi hittade en bulgar som var riktigt lik honom!


DAGENS..


.. utgift: Lunch på Kina med Petra, Anna och Viktor.
.. motionsrunda: Styrketräning, Core och kanske snart ett simpass

.. händelse: Höll på att krocka med en likbil..
.. planering: Melodifestivalenkväll på lördag (tacos finns med i bilden), weekend till Italien
.. skämt: Tandläkaren
.. mål: att säga upp mig
.. misslyckande: att säga upp mig
.. önskan: vinna pengar på triss
.. längtan: Sommar

Kroatien

image148

Jag och mamma var på resebyrån idag och bokade det här underbara hotellet.

Så ska det inte låta

Finns det något sötare än gamla par som går och håller handen, alltså människor över 60. Jag blir helt kär när jag ser dom, äkta kärlek äkta kärlek äkta kärlek.

Så ska det låta var dåligt igår. . Amy och den andra killen som var i Gunnarssons lag var helt okej, dom kunde några låttexter, var lite roliga och sjöng varierat. Puttes lag var kasst, dom kunde förfasen inte en enda låttext. Sjung på svenska eller engelska! Okej om en låt råkar vara på italienska, men inte alla ..

Jag vill fara utomlands. Micke har lessnat förlängesen på mitt tjat. Men jag drömmer mig hela tiden bort till varmare temperaturer, sand mellan tårna, en glass i handen, gyllenebrun hy. Dessutom vill jag till Paris, Italien, London. En weekend någon?


Jobb jobb jobb. Sillen?


image147

simmerska?

Jag och Petra skulle och träna imorse klockan 9.30 men jag var helt död. jag tog mig verkligen inte upp, jag orkade knappt slå av larmet på mobilen. Jag kan nog jämföra mig med hur trött Jerry Ahrlin var när han åkte vasaloppet utan fästvalla (som dom tjatat om på nyhterena en vecka nu). Micke for till jobbet vid 8, jag vet att jag mumlade någonting om att jag var tvungen att somna om för att Ron var i fara och Harry Potter skulle just rädda honom... Micke skrattade bara åt mig.
Ringde petra och avbokade daten. Somnade om, drömde att Hitler hade tagit över världen. Min gamla klass (nv04b) hade blivit utvalda att spela en handbollsmatch mot "Hitlers-lag" som naturligtvis var dom bästa från hela världen. Jimmy Lathi hade kommit på ett sätt för oss att försvinna från matchen. Alla fick varsin spruta med en genomskinlig substans i, typ liknande alkohol. Den skulle vi bära på hela dagen tills det var dags för match, gömd från Hitlers vakter. Jag råkade hela tiden sticka in min nål i benet så det blev mindre och mindre vätska. När det väl var match upptäckte jag att lovisa skulle vara med på matchen, och hon hade inte fått någon spruta. I hallen kunde man gå genom en dörr där det lös grönt och en där det lös rött (som i fånglägrena där det var leva eller dö). Vaknade kallsvettig och i panik just när matchen skulle börja. Huvvaligen.. 

Somnade om igen, micke väckte mig när han kom hem på lunch vid 12 tiden. Selan kom 5 min senare och snikade på våra köttbullar. Jag hade tänkt fara till petra men hade ingen bil så gick till badet och simmade i 40 min istället. Inte lika socialt men det funkade. Det var jag och 4 till, en var en äldre man som simmade i samma takt som mig. I slutet var det bara han och jag kvar i basängen. Vi simmade lika snabbt och när han var på ena sidan var jag på andra. Det blev som en tävling vem som skulle hinna först till mitten, i alla fall för mig, sjukt vilken tävlingsmänniska man är ändå, nästan lite som Linda eriksson, men bara nästan.
När jag hade simmat mina 40 minuter och skulle kliva ur bassängen stannade han mig och sa: Du var en riktigt bra simmerska du! Riktigt bra fart!
Jag blev helt glad, har gått omkring och lett hela dagen nu. kanske jag skulle satsa på karriär som simmerska?

image146


Tacos hemma i hampis. Micke fick tallrikar och glas i present av mamma, välbehövligt :) Skrev ett cv, plockade med massa kläder som varit på tvätt, for till stan vid halv tio. Nu ska jag göra kycklingsallad till lunch imorgon.

Irriterande förresten att dom har börjat spela Takida på Rix. Missförstå mig inte, jag avgudar nästan Takida. Dom har varit på min topp 5 lista länge nu, men dom kommer spela sönder deras låtar på radio!

Bodypump

Min väckarklocka image144är ställd på 09.00, har faktiskt ingen anning alls vad jag gör uppe nu, 10 minuter förtidigt. Dessutom har jag redan hunnit äta frukost.. Vart är världen påväg när jag inte ens kan sova länge på morgonen. Eller när jag ska till jobbet eller är tvungen att gå upp, då är jag så död så den enda kraft jag har går åt till att försöka få upp ögonen som alltid verkar ha klistrats ihop (ungefär som när jag hade ögoninflammation i sommras, det är allvarligt den värsta sjukdomen jag haft. jag hatar saker som har med ögonen att göra).

Micke for på jobbet vid 8, det känns ändå rätt bra att det är jag som för engångs skull får ligga kvar i sängen och vara mallig :b På något sätt lyckades han övertala mig att han fick ta min bil istället för hans, så nu är jag billös. Men det är bra, då går det inte så mycke bensin. Vi måste tänka på miljön people.

Var och sprang en timme igår på StepIn. Att vara på stepin är inte bara träning har jag kommit på, det är ju som ett sätt att umgås, träffa folk som man annars inte ser osv. Det var många kändisar där igår: Eva B, Amanda, Mirja, Joanna, Tomas, Dennis :) Mirja skulle på spinning igår igen, jag kände att jag inte riktigt hade psyket för det.
Påväg hem blev jag upplockad av min privata taxi som råkade köra förbi just när jag kom ut från steppan, Martin N  och hans vän. Skönt att inte behöva få lugninflammation påväg hem. tack :)
Linnea kom hit efter jobbet och såg Gynning. Jag tror att antingen älskar man henne eller så hatar man henne (hm, okej det var linnea som sa det igår). Vi älskar henne, även fast hon möjligtvis kan vara sämst i världen på engelska. 

Nu klockan 10 ska jag och petra på Bodypump, sen tänkte jag våldgästa dom i huset. Har försökt få med linnea på en prommis dit också, men hon sover nog fortfarande så vet inte hur det blir med det rikigt.
Jobb ikväll 19.30 -23.00

annars längtar jag till Kelly och shoppa. Ska spara massa pengar tills dess! 

Dags att byta

Har jobbat hela helgen. Fy vad jag är less måste jag säga, det image141är så jobbigt att komma tillbaka och börja jobba när man har varit ledig en vecka. Dock är mitt jobb så hela tiden, man hinner aldrig få in några rutiner. Jag känner mig lite ensam också, jag träffar aldrig nån där jag jobbar, sitter och ser på tv hela dagarna. Det känns som jag har blivit så himla osocial pågrund av det. 

I Lördags for jag förbi Linnea när jag hade slutat (23.00). Vi behöve prata lite granna, tur att vi har varandra. Sen plockade jag upp min alkolist och for en sväng till Hampis där johanna anna pumba rabas och massa till festade för fullt. Roligt att träffa många som man inte har sett på år och dar, det är konstigt hur man kan tappa kontakten så lätt pågrund av jobb och avstånd. Det kändes inge roligt att jobba i helgen, tror det hade kunnat bli riktigt roligt om man hade fått vara lite salle. Jag mutade micke med en 30 min långt massage om han skulle följa med hem istället för krogen. jag hatar verkligen att somna själv. Jag kan inte, det är omöjligt. 

I söndags var vi och kikade i Petra och kristoffers nya lya. Super mysigt, jag älskade deras vardagsrum. Där ska jag bo i sommar (jag skulle tillochmed få ett rum) :D Erika och LInnea var där också. Vi kunde inte stanna så länge, Mickes mamma skulle sjunga i kyrkan så vi for dit och lyssnade ett tag. Sen jobb igen.... 

Spinning igår med Mirjo, riktigt skönt faktiskt. Vi var 9 stycken där, mystämning. Alla andra hade nog varit på vasaloppsspinningen dan innan. Jag råkade säga till mirja att jag vill åka vasaloppet, hon hånade mig som ett tok. Men nog ska jag få med henne en vacker dag. Frida (som höll i passet) sa att det fanns ett skatingvasa som jag hellre vill åka. jag ska träna så jag orkar! 
Tyckte inte det var så jobbigt under eller direkt efter passet. Men jag var helt död när jag kom hem. Somnade i badkaret och micke fick typ bära mig till sängen där jag slocknade på en gång. Kunde typ inte röra mig. Fick kvällsfika på sängen, tack älskling ;-*

image142


Imorse vid 8 for micke till jobbet (nyanställd på Kontex). Jag var fortfarande helt död. Hade lovat Petra att vi skulle träna vid 10, så tog mig ur sängen vid 9. Jag blev lite försenad. Petra skulle hem och tapetsera vid 11, då gick jag på core. Klockan 12 for vi till pagla med Johanna Edvin Lovisa Linnea Anna Ellen Tommy och alla hans vänner. Mysigt i solen med grillkorv och pinnbröd.

RSS 2.0