förfest

Jag och HannapannaW har ätit en romantisk middag med makaroner och korv, riven ost, sallad och Vin (hm, bra blandning). Sminket och håret är klart, hanna ligger lite efter men hon är söt ändå ;) Vi försöker hälla i oss resten av Vinet och lyssnar på massa bra musik. AnnaJi kommer hit strax och sen ska vi bege oss till Lisa Eklund där det är firmafest för oss farmenbrudar.
Klockan 21 ska jag och micke på thaifest, hah, micke och david ska spela, jag och emma ska vara publik och äta thaimat, jag längtar. Micke sa att det skulle finnas kareoke där, massa fulla thailändare och kareoke, kan det sluta dåligt?
Sen ska jag till boddan och ladies night och hookauupp med brudarna igen och skrika till nakna salmingmodeller (?)..

jag handlade den vita skortan och ett skärp som jag har tagit på mig, SKÅL!

10 kakor

Jag hade världens huvudvärk imorse, bakis? kan man vara bakis om man ej druckigt en droppe sprit? förmodligen inte, men jag är helt död. Det beror nog på att jag knappt sovit något dom två senaste dagarna, jobbat som ett psyk + att maten tog slut igår på farmen, så vi fick ingen middag :/ Som tur var fanns det kakor, hur många jag pressade i mig under kvällen ska vi nog inte gå in på.
Det var mycket lättare att jobba igår, inte lika mycket stress. Stod i baren när det var mycket folk och annars var jag ute och plockade, det var mye trevligt.
Åh


haha, nu ringde bröderna nilsson och var i panik. Det är ju morsdag imorgon och dom visste inte vad dom skulle köpa så dom behövde mig, haha, vilket passar perfekt eftersom jag ville in till stan och köpa en skorta jag kikat på (att ha ikväll).. Så, förhoppningsvis kommer dom och hämtar mig nu, så hinner inte skriva klart, men vi syns på boddan ikväll.. puss


Snart ledig

Min alldeles första ensamma dag på jobbet. Nu är jag inte längre på introduktion, har fått mina egna nycklar och måste sköta allting själv. Från att ha gått till 100 frågor om dagen måste jag nu chansa på nästan allting. Har klarat av 7 timmar och hoppas på att ingenting ska hända den sista. Jag känner mig förvånandsvärt säker på det mesta, det är som att jag har jobbat här minst en månad eller två. Jag gillar det, sitter här och lyssnar på musik, läser bloggar och väntar på att klockan ska bli 21.30 så jag får börja stänga ner och slutligen somna i min (okej, egentligen mickes) underbara säng. Dock ensammen eftersom micke är hos selan och ser fotboll, men förhoppningsvis kommer han hem inte allt för sent. Jag gillar inte att vara ensamen.

Imorgon jobbar jag också eftermiddag. Hade tänkt hinna träna på förmiddagen, det känns som det behövs efter alla torkade bananer jag har slängt i mig idag. muums, som en apa i djungeln.. Dock vet jag inte om den planen kommer bli completed. Jag har nämligen varit döende trött hela veckan, vet ej varför, arbetslivet tar hårt på mig.
På fredag jobbar jag förmiddag 06.00 - 14.00, sen skynda hem och hinna göra mig iordning till jobb på Farmen. Jag hoppas jag får stå i baren den här gången också, det var riktigt roligt (fast jobbigt). Jag försökte lägga in ett ord hos Barbro och att hon skulle förmedla vidare det till Jonas, haha. Hon är kär i mig för att jag är tillsammans med micke som hon är förälskad i. Okej, inte bokstavligt talat, det har varit lite äckligt med tanke på åldersskillnaden. Hon trodde i alla fall att jag skulle få göra det, men jag vet inte, det gör inte så mycket om jag inte får det heller. Det kändes lite lugnare att vara utanför baren, hur som helst kommer det bli bra, bara jag har bättre skor än förra gången.
 
På lördag blir det antligen utgång eller så kanske jag och micke skulle gå på date och göra någonting romantiskt,  för att jag far till Kroatien på tisdag. Jag vill gå på bio, det var så länge sen. men det känns ändå som att det hade varit roligt att ta sig en sväng om på Boddan, time will tell.

VI FICK VÅRA BIKINISAR IDAG. Världens finaste bikini

Det finns ett enkelt svar, du är varm när jag är kall ♥

Kroatien here I come

Igår var jag hemma i hampis hela dagen och hjälpte mamma med att kratta gården och slänga löven i skogen, Hann med en prommenad med lovisa och kvällsfika med familjen, mys ♥

Idag har jag tvättat hela dagen, så nu är alla mina kläder rena tills jag far utomlands.

Ikväll ska jag träna med Petra sen ska vi ta en prommis till deras hus och se desperate. Jag läste just om Kristoffers bakdag i hans blogg, jag hoppas verkligen det finns kvar lite chokladmuffins och blåbärskaka.



Solo i stockholm

image171


   
   


Moonlightbowling, Gröna lund, Körslaget

nytt jobb

image170


Jag och jooi på Valborg hos hannapanna




jag lägger upp bilder från stocke senare, men har haft en helt underbar helg!

Har börjat på mitt nya jobb nu, jag trivs som fisken i vattnet. Det verkar helt underbart, tack älskling, du är världens bästa. Fick dock just veta att jag har sämst lön, vad ska man göra? jag vågar inte fråga om löneförhandling, eller jag har ju inte så mycket att komma med, har ju ingen tidigare erfarenhet. Jag tycker det är så jävla dåligt att jag får mycke sämre lön bara för att jag inte fyllt 20, det är 3 månader dit, ååh. Det borde vara att man får bra lön det år man fyller 20, jag måste ju börja betala tandläkaren det år jag fyller 20. Nej det är helt omöjligt att bli rik om man inte har en utbildning, Uppsala/Umeå here I come (om några år..) Har inte råd att spendera så mycket. Bra är att jag ska jobba på farmen på lördag, och förhoppningsvis nästa fredag, lite extrapengar

Framtidsplaner

Jag blir inte riktigt klok på mig själv. I förmiddags, när jag gick hem till hampis, funderade jag på det här med blogg. Egentligen känns det som ett meningslöst tidsfördriv bara för att försöka få andra att bli avundsjuka på allt spännande som händer i mitt underbara liv (just nu doppar jag after eight i kaffet), okej egentligen bryr jag mig inte så mycket i om ni är avundsjuka eller inte, men ni förstår poängen. Nu 5 timmar senare när jag har legat framför tv:n i 4,5 timmar, tagit mig igenom Vänner, 7th heaven, gilmore girls, Project Runway, the war at home osv känns det roligt att sätta mig här vid datorn och skriva ett inlägg. Jag känner mig lite som en journalist för VeckoRevyn som ska försöka skriva något intressant med hippa ord (hippa? redan här misslyckas jag).  Så slutsatsen av detta stycke om blogg är att jag inte vet varken varför jag skriver blogg/varför jag inte kan hålla mig borta.

image168


För att nu göra er avundsjuka på mitt liv tänkte jag berätta att på fredag tänkte jag ta flyget ner till huvudstaden. Där ska jag roa mig själv en hel fredagsförmiddag. Är det möjligtvis någon som vill göra mig sällskap? nehepp.. Jag har iallafall min bok och ett mission att hitta ett par svarta skor tills jag börjar jobba på måndag! På kvällen ska jag lyckas sätta mig på ett pendeltåg till Södertälje, vilket inte borde bli så svårt eftersom jag känner mig som en riktigt backpacker sen jag och Linnea var där och virrade. Förhoppningsvis kommer min kära kusin och plockar upp mig, annars lär jag blir våldtagen och rånad (min mamma har varnat mig och noga gett mig instruktioner på vart man ska sparka..) Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än, men jag hörde nått om cirkus :)

På Lördag ska jag dra med mig Sanna och Johan (kusin och hennes fru) till Stockholm och GRÖNA LUND. hihi. Jag är nästan lika glad som när Lovisa fick veta att hon skulle få fara på lego lekland med Wilma (intärnt, försök inte förstå). Jag hoppas på sol och mjukglass! :)
På kvällen blir det att se FINALEN AV KÖRSLAGET live och den här gången ska jag se till att vi är där i tid, jag tänkte inte sitta i någon trapp :b Jag har redan börjat träna på hejarklackssånger, jag är lite rädd att jag ska missa texten: OAOAE - vi är BODENSARE!

På måndag börjar jag jobba, precis i tid. Det har varit så jäkla skönt att vara ledig en månad, men nu börjar jag bli less. Dessutom är det inte lika roligt när det inte är sol ute och när johanna har lämnat arbetslöshetsklubben.

image169

Imorgon är det 20 dagar tills jag far utomlands!

Körslaget

Det här är min kille ♥


haha, ursch dom var så bra.
Jag vill fara ner till stockholm i helgen och se finalen, eller rättare sagt jag ska fara ner.

RSS 2.0