Fortsättning på gårdagen

Det blev inte så många godbitar av bilder igår. Johanna och Edvin har ett internet som om det skulle bli omsprungen av en snigel om det ställde upp i ett 100 meterslopp.
När det tog slut på gamla bilder från förr tog jag och johanna på oss ytterskorna och vandrade för att storshoppa på Statoil. Gjorde ett stopp hos Rab där det var party. Blev inte speciellt långvariga, tanken på majskolvar med smör och salt lockade för mycket.
Tillbaka i Johannas lägenhet slog vi igång och började se Jönssonligan, hittade gamla filmer som vi gjorde i skolan som var mycke intressantare. Våran skräckfilm STAY, som vi gjorde på engelskan i 2:an eller 3:an? var mycke bättre än vi kom ihåg den. Vi såg om den kanske 4 gånger. Det handlar om ett gängtjejer som ska ut i skogen och tälta och hittar ett spökhus. Johan springer omkring med blod kletat över sig och spelar spöke. Lite hastigt slut, men helt klart värt ett MVG :)

Nu ska jag vandra iväg och se Mickes match med Björns, förhoppningsvis är ANNA JI och viktor också där :D Vi måste göra plans for tonight. Kvällen lär sluta på Boddan i alla fall.

LINNEA VI FAR PÅ TORSDAG

Kommentarer
Postat av: anna j

SES SNART BABE ;-*

2008-08-23 @ 15:45:55
URL: http://pannannan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0